sandnes-garn-tynn-peer-gynt-3880-mork-sjokolade.jpg

TYNN PEER GYNT 3880 Mørk sjokolade

TYNN PEER GYNT
100% norská vlna

Peer Gynt je na trhu již od roku 1938 a díky struktuře je příze oblíbená pro pletení tradičních svetrů.

Peer Gynt zůstává dnes stejně populární příze jako tehdy.

Na podzim 2022 uvádí Sandnes Garn na trh tenčí verzi úplně stejné příze se stejně dobrými vlastnostmi - Tynn Peer Gynt.

Oděvy vyrobené z pravé norské vlny jsou lehké, hřejivé a při každém nošení měkčí. Norská vlna je odolná vůči žmolkům a její vynikající odolnost zajišťuje, že si oděvy udrží svůj tvar v průběhu času. Buďte ohleduplní k životnímu prostředí! Vlna je prodyšná a málokdy ji potřebuje prát. Místo toho doporučujeme vlněné oděvy provětrat.

Oděvy vyrobené z norské vlny mají dlouhou životnost a mohou zůstat stejně krásné po několik generací. V důsledku toho může norská vlna přispět k udržitelnější spotřebě.

V Peer Gynt i Tynn Peer Gynt je použito stejné vlákno, ale v různých tloušťkách - Tynn Peer Gynt je 3-ply příze a Peer Gynt je 4-ply příze.

Návin: 205 m/50 g
Doporučené jehlice 3 mm v závislosti na projektu a stylu pletení
Doporučený vzorek 27 ok /10 CM
Původ suroviny Norsko

Ruční praní pomocí jemného mýdla (neutrální čisticí prostředek). Žádné bělidlo. Lehce uschnout
NEBO
v pračce program na vlnu - 30 stupňů (pokud se tato teplota vztahuje také na máchací cyklus)

Pro praní v pračce doporučujeme všechny vlněné oděvy prát odděleně na program vlna, aby bylo zajištěno co nejšetrnější zacházení. Dobře odstřeďte a osušte oděv naplocho, nejlépe na ručníku. Při praní ručně pletených vlněných oděvů nikdy nepoužívejte sáček na prádlo. To vytváří tření, které může způsobit plstnatění oděvu.

Výrobce
SANDNES GARN
Kód
1113_TPG_3880
EAN
7039560100373
Hmotnost
0,05 kg
Dostupnost
Skladem 14 ks
Naše cena s DPH
140,00 Kč/ks
ks

Popis

Parametry

Parametry produktu  TYNN PEER GYNT 3880 Mørk sjokolade

Gramáž
50 g
Návin
205 m
Velikost jehlic
3 mm
Síla příze
Fingering
Složení příze
Vlna
Roční období
zimní
Barva
hnědá

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

Články